Sivut

perjantai 23. marraskuuta 2012

Sukkia satelee


 King Cole Galaxy Chunky -lankaa
puikot 5 mm Addi bambut
Junasukan varsi jälleen

Onhan tässä myös yhdet säärystimetkin. Voi kun niin toivoisin, että tuo kimallus olisi satelevaa lunta, mutta sehän on tosiasiassa vain paljettien kimallusta. (Kuva on hiukan suttuinen, kun käsivaralla ja pidemmällä valotuksella kuvasin...)

Austermann Step -lankaa
 
Tässä on viimeisimpiä sukkia, joita on sadellut koneesta. Näitä punaisia on lisääkin, vielä keskeneräisinä odottelemassa sohvalla. Pienemmät punaiset ovat kokoa 32-33, tarkoituksella eriparisukat. Polvisukat ovat kokoa 38-39, äsken juuri vein puotiin aika sakeassa tihkussa, jota voisi kyllä kutsua vesisateeksi. Pyöräilin kun kerran olin niin päättänyt! ;)

 Nämä Step Tulentallojat vein päivällä täydennykseksi Taito -kauppaan Lappeenrantaan, valkeat kokoa 39-40, samoin keskimmäiset harmaat, ja oikealla kahdet 43-45 kokoiset.

Nämä sukat meinasivat jäädä sohvan selkänojalle unohduksiin.  Ylempiä sukkia laputtaessani ja lähetyslistaa tehdessäni muistelin tehneeni myös kokoa 41-43 sukkia. Jotenkin olin ihan varma siitä, mutta vaikka kuinka vertailin ja mittailin ylemmän kuvan sukkia en löytänyt puuttuvia mistään...

Vähän ennen autoon istumista käväisin vielä olohuoneessa ja sieltähän ne löytyivät odottelemassa lankojen päättelyä ja loppusilausta...

Tästä postauksesta en malta megaa tehdä, eli aika monia juttuja olen kyllä kuvannut. Vaikka aikaisemmin olen sellaistakin suunnitellut.  Ehkäpä joulun jälkeen ehdin puuttuvia lisäillä.

Nyt kutimet käsiin. Hauskaa perjantaita kaikille!

- anne -


1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

You can knit! Some man will be very happy to wear such socks.