Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Polvisukat

Nämäkin valmistuivat viime vuoden puolella, esittelemättä on vielä useammatkin neuleet viime vuodelta. Pikkuhiljaa laittelen tännekin... tässä neulomisen lomassa. Tällä hetkellä tuo sukkavarasto on kyllä melko suppea ja lisää en ehdi aivan heti neulomaan. Mutta kunhan tilaustyöjonoa saan purettua...Lankana näissä Novitan Nalle, jota aina jostakin (kotihyllystä) pompsahtelee esiin... Koneella neulotut siis nämä polvarit.

Puotiinkin on tullut uusia lankoja, kannattaa kurkkia tuonne naamakirjan puolelle. Siellä näkyy useamminkin noita lankakuvia ja päivityksiä lanka-asioissa kuin täällä blogissa. Sivuthan näkyvät vaikkei olisikaan Facebookin tunnuksia. 

Katialta saapui vajaa 10 väriä Katia Baby Merino -lankaa, joka tuntuu aivan ihanan pehmeältä ja värikarttakin on runsas, kännykuva ei tosin anna oikeutta noille kuvan kerille...


Mukavaa sunnuntaita!
-Anne-

PS. Mukavaa nähdä uusia seuraajia ja lukijoita, tervetuloa!

4 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Ihania sukkia! :) Hauska kyllä tuo polvisukkien kuva, näyttää siltä kuin siinä olisi samat sukat, mutta toisesta parista olisi vain vähän haalennettu värejä kuvankäsittelyohjelmalla. ;) Mutta taitaa kuitenkin olla ihan eri langoista tehty, tunnistan kyllä langat ja värit (tuosta tummemmasta tein hiljattain sukat itselleni).

Marjut kirjoitti...

Hienoja sukkia! Minulle tuli sama mieleen kuin Marille edellä, että samat sukat, mutta värit vain haalennettu:)

Villanne kirjoitti...

Kiitos, MariJ ja Marjut :))

MysteryKnitter kirjoitti...

No panic. I read with pleasure. :)