Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Trikoopaitoja ja neulemiittiä!

Viime viikon perjantaina ompelin lisää pikku trikoopaitoja puodin kankaista.

Pitkähihaiset, alimmainen, isoin paita, kokoa 116 cm, keskimmäinen 110 cm ja lyhythihainen kokoa 104 cm. Näitä voipi kysellä, tosin 110 cm on myyty, mutta kangasta on vielä jäljellä... :) Uusiakin  kankaita on tulossa lähiviikkoina!

Tarkoitus oli kertoilla jo silloin heti perjantaina näistä paidoista, mutta viikonlopun vietto alkoi iltapäivällä jo kummasti poltella menojalkaa... :) ja neulesormia!

Olin nimittäin lähdössä Lappeenrannan neulojien kanssa viikonlopun viettoon Tuhannen tarinan talolle. Kaiken kaikkiaan meitä oli siellä 10 henkeä, osa vähän kauempaakin tulleita. Itselleni tämä oli ensimmäinen kerta viettää viikonloppua neulomisen merkeissä, noin niinkuin isommalla porukalla :) Niin tohkeissani olin (taisi vähän jännittääkin) että unohdin listalta kaksi ensimmäistä tavaraa... siis lakanat ------  ja NEULOMISEN!!! Siis nimenomaan olin aloittanut uuden huivin, jota sitten olisi ollut helppoa puikotella jutustelun lomassa.

No lakanat kävin ostamassa matkan varrelta marketista. Olihan miulla onneksi varakerä mukana sekä puikot jotta pystyin virittäytymään tunnelmaan perjantai-iltana. (Joku olisi voinut kyllä lauantaina todeta että niitä varakeriä oli useampikin kilo mukana ;) 

Virkkaamistakin olin varannut, mutta koukku oli tietysti siinä kotiin jääneessä pussukassa. Kanssaneulojalta sain onneksi virkkuukoukun lainaan ja pystyin jatkamaan villalangasta aloittamaani Juhannusruusua. Se tulikin sitten valmiiksi. Päättelyä ja kuvaamista odottelee vielä ja vähän kyllä syntyi lisäsuunnitelmiakin villamaton suhteen.

Oli kaikenkaikkiaan aivan upea miitti! Ja oli hienoa tutustua myös uusiin kanssaneulojiin. Tuhannen tarinan talokin viehätti meitä kaikkia, joten ehkäpä jatkoa seuraa siellä samassa paikassa. Nyt sitten tässä odotellaan jo innolla seuraavaa tapahtumaa syksymmällä.Tämä alin virkattu tabletti on valmistunut jo aikaa sitten, mutta jäänyt täällä näyttämättä. Lanka Katia Cotton cord jota virkkasin 6 mm koukulla. Halkaisija alta puolen metrin. Puotiin täydentyi tätäkin lankaa kaksi uutta väriä: keväinen lime ja raikas pinkki.

-Anne

1 kommentti: