Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Neulottua

Nyt vuorossa pitkää ja pätkää, nimittäin sukanvartta. Olen kolunnut työhuoneeni hyllyjä ja neulonut koneella ohuiden lankojen loppueristä sukkia. Näitä on lisääkin tulossa. Tässä kysyttyjä lähes varrettomia sneaker -sukkia. 

Värit ovat vaaleasävyistä raidoittuvaa Shoeller&Stahlin Fortisima Socka Mexico color -lankaa jossa on mukana 40% polycolon -kuitua. Sitä käytetään esim. urheilutamineissa. Loput 60% villaa. Konepesun kestävää lankaa. Raitoja en yritä kohdentaa vaan ovat persoonallisesti ja yksilöllisesti erilaiset sukat. 

Valmiina on kokoja 37-38, 38-39 ja 40-41 parit kutakin tällä hetkellä. Nämähän sopivat esim. saunasukiksi ja vierassukiksi/tossuiksi. Näitä voitte kysellä sähköpostilla, tai tulla paikan päälle hypistelemään. Hintaan 14,50 € / pari. Löytyvät myös verkkokaupasta!

Polvisukat Novitalla myynnissä ollutta Ticotico -lankaa, nämä ovat kokoa 38-39, näiden hinta on 34 €

Kesäistä keskiviikkoa!

-Anne-

2 kommenttia:

cesilia kirjoitti...

Ihailen aina noita koneella neulottuja sukkia,onko sulla niihin ohjetta varsinkin nuo pitkät sukkian varret oletko lisännyt(kaventanut)silmokoita.
Mieleni tekisi kokeilla mutta arvelutta aloittaa kokeilu.

MariJ kirjoitti...

Ihanan värisiä sukkia! :) Minä en osaa lyhytvartisia sukkia käyttää ollenkaan, mutta nuo polvisukat ovat taas ihan minun makuuni. :)