Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Katia Cap Basic

Tästä uutuuslangasta virkkasin eilen illalla pipon, jopa meidän nuorisommekin kelpuutti tällä mallilla virkatun päähineen. Tätä myssyä saivat tosin vain sovittaa, kun tarkoitukseni oli viedä puotiin näytille. 

Puodilla otin kännyllä kuvan joka sitten asettui vinksin vonksin Facebookin sivulle. Tässä nyt ihan oikein päin aamusella otetussa kuvassa näkyy vähän paremmin :)
Lankaa kerässä on 80 g ja se on mitoitettu riittämään mainiosti myös tupsuunkin. Siihen tarvittava 10 metrin pätkä kannattaa leikata pois enneen virkkaamisen aloitusta, jos haluaa tupsun samalla värillä kuin päälaki. Pipo nimittäin aloitetaan päälaelta. Katian kotisivuilta löytyy ilmaisia ohjeita mm. enkun kielellä, kuten tämäkin.

Minulta saa langan mukana ihan suomennetun ohjeen tähän pipoon ja/tai alakuvan kauluriin jos ulkomaan kielet eivät taivu. :)

Puodilla ehdin aloittaa langan mukana tulleella ohjeella kaulurin, jonka sitten lopettelin kotisohvalla jokunen tovi sitten.

Varakaulassa näyttää tönköltä, mitä se ei oikeasti kyllä ole, vaan oikein mukavan oloinen kauluri siitä tuli.

Nämä ovat nopeasti valmistuvia töitä, eli jos aamuksi haluat uuden pipon niin illan aikana saa helposti yhden virkatun myssyn valmiiksi.

Taidankin lähteä jatkamaan kässyjä..

Mukavaa tiistai-iltaa!
-Anne-

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Nämä on kyllä pakko tehdä!! :)

Hepsi kirjoitti...

Kivannäköinen setti!

Villanne kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa!