Sivut

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Sukkia, lapasia ja kauluri

Totesin juuri, että taas yksi bloggausvuosi on tullut täyteen ja uusi alkanut! Vuonna 2007 12.1. olen kirjoittanut ensimmäisen tekstin tänne, siis 8 vuotta sitten!!! Samana päivänä aloitin vuodatuksessa ja kirjoittelinkin sinne pitkään. Vaan kun niitä vaikeuksia alkoi esiintyä vuodatuksen toiminnassa olen kirjoitellut jälleen täällä.

Tässä valmiita töitä, eli koneneuleiset miesten sukat Austermann Step -lankaa.

Nämä lapaset teettivätkin vähän enemmän neulottavaa. Aloitin ensin puikoilla 3,5 ja totesin kiilaa neulottuani, että niistä on kyllä tulossa liian isot. Päätinkin tehdä niistä sitten sukat. Purin vain sileän osuuden pois ja jatkoin resoria pidemmälti ja tein toisenkin varren odottamaan terien neulomista.

Aloitin uudet kolmosen puikoilla samoilla silmukkaluvuilla. Sain ne valmiiksi ja totesin että tulivat sitten liian pienet. Kolmas kerta toden sanoo! Lisäsin silmukoita ja vot: nyt niistä tuli sopivat. Vasemmalla ne sopivat miesten kokoiset. Välillä voi olla niin vaikeaa tuo tilaustöiden teko!

Lankoina musta ja harmaa teetee Salla ja tummanpunainen Gjestal Janne
puikot 3 mm
silmukoita isommissa 52 ja pienemmissä 48


Viimeisessä kuvassa on tilattu kauluri.

Lanka Katia Peru
Puikot 7 mm bambut
neulos 3x3 resoria 39 silmukalla
Menekki yli yksi kerä, ehkä noin 150 g
Neuloin samalle asiakkaalle pannan jo aiemmin ja siitä jäänyt vajaa kerä sekä toinen kerä kokonaan. Jäljelle ei jäänyt pätkääkään.

Mukavaa loppuiltaa!
-anne-   

3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Onnittelu kahdekanvuotiselle! Kiito blogistasi - täältä olen saanut monta kivaa vinkkiä!

annikki kirjoitti...

onnea blogillesi ja menestystä jatkossakin.aivan ihania neuleita olet tehnyt.mie olen tuhertanut ontelo neule sukkia jotka ei sitten edisty paljon mitään.

Villanne kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!

Susu: aika monta vinkkiä olen minä bongannut sinulta myös!