Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Myssyjä ja kaulureita (tuubihuiveja)

 Syksyn suosittu "tuubihuivi" on mukava vaihtoehto jos ei piittaa kaikenmaailman röyhelöistä :). Yläkuvan kauluri on teetee Taiga -lankaa, jota neuloin 9mm:n puikoilla. Resorineuletta 1o 1n ja väleihin langankierrot. Koko ajan, myös nurjalla tehdään samalla tavalla. Seuraavalla krs:lla pudotin ed. krs:n langankierron pois ja tein uuden tilalle. Huom! langankiertoa ei siis neulota. Puikoilla olevat silmukat neuloin resorineuleena. Taiga -huivissa silmukoita oli muistaakseni 22 (plus ne langankierrot) Lankaa käytin n. 150 g. Tästä tuli ihanan pehmeä ja kuohkea kauluri.

Yläkuvan myssy syksyn uutta King Cole Galaxy Chunky -lankaa. Kiva isosisko ohuemmalle sisarelleen. Resori 4,5mm ja sileä neule 6mm puikoilla. Silmukoita suurinpiirtein kuten tässäkin myssyssä.


 Tässä Schachenmayr SMC Bravo Big color -langasta tuubihuivi. Langan mukana tuli suomennettu ohjelappunen. Aloitin sen ohjeen mukaan 24 s:lla mutta totesin sen liian lyhyeksi yhdestä kerästä neulottuna.  Tämän tein 18 silmukalla. Vasta viime viikolla sain tämän kuvattua. Nyt jo tyttärellä käytössä. Äsken muuten kurkkasin  maahantuojan sivuille ja siellä näkyykin olevan päivitetympi ohje 20 s:lla

Tässä sitten pari viikkoa sitten neulomani Bravo Big color tuubi 20 silmukalla. Tämän styroxpään kaulalla kuvattuna näyttää jotenkin tosi lyhyeltä, oikeasti istuu ihan kivasti. Bravo Big Color -lankaa tuli täydennystä, yksivärisiä tulossa n. viikon kuluttua.
Myssy Adriafil Coyote lankaa, kuten parissa jo aikaisemmin tehdyssä. Nyt ilman tupsua.

Pari tilattua raitapipoa meni Tyykiin viime viikolla.

4 kommenttia:

AnniKainen kirjoitti...

Kaikkea kaunista täällä! Miten pitkän sinä teet tuosta tuubihuivista että se istuu hyvin kaksinkertaisena kaulan ympärillä?

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kyllä on kauniita!

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Annikainen ja Tellu-Tellervo :)

MysteryKnitter kirjoitti...

You can knit!