Sivut

lauantai 27. lokakuuta 2012

Sukkasato #13, #14, #15, #16, #17, #18

Tässä sarja pieniä raitasukkia, koot 22-23 ja  24-25, lankana käytin Novitan Bambinolankaa vuosien takaa. Noissa isompien langan vyötteessä luki vielä Rondo Bambino :)

 Malli: Junasukat
Puikot: 5mm
Lanka: King Cole Galaxy Chunky

Lilat säärystimet ovat tutulla junasukan mallilla neulotut, King Cole Galaxy Chunky -lankaa. Pehmeää ja mukavasti neuloutuvaa villasekoitetta. Silmukoita 36, ylimmässä resoriosuudessa 40. Yläreunaan neuloin vielä nurjan kerrosryhmän jotta tietää kummin päin jalkaansa sujauttaa :) Näillä mitoilla säärystimistä tuli nuorisoversiot. Omiin paksuihin pohkeisiini tarvitaankin reilummin silmukoita :)

Numerolla 18 olevat junasukat täytyy kuvitella, niistä jäi kuva ottamatta. Niistä tuli 35 kokoiset, mustaa Galaxy Chunky -lankaa. Nämäkin neuloin 5 mm bambupuikoilla ja 9 silmukkaa puikolla. Kaikki nämä satoon latoon.

Ensi yönä sitten siirrytäänkin talviaikaan kun kellon viisareita siirrellään kesää kohti taaksepäin. Talviaikaan oli tänään siirtyminen jo "kuvausalustassakin" kun eilen illalla satoi ensilumi maahan. Vähän sieltä nuo heinät hauskasti vielä törröttävät. Todennäköisesti korret kyllä paljastuvat vielä esiin kokonaisuudessaan. On vaan niin ihanan valoisaa ja aurinkoistakin tänään ulkona kun on lumi maassa. Mie tykkään talvesta, talven lapsi kun oon ;D

Neulomisiin!
-anne-

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Suloisia vauvansukkia ja noi bllingblig säärystimet on tosi kivat.
Noita "vuosien takaa" lankoja näkee melkein joka päivä. Eilen mulla kävi asiakas, joka oli kovin pettynyt kn ei saanut lisää Floricaa, jossa oli Anttilan hintalappu vyötteessä ja hinta oli 13,80 mk;-)

Susu kirjoitti...

P.S. Voisikohan tänne blogin kommentoitivaihtoehdoksi lisätä Nimi/url-osoite -vaihtoedon?

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Susu :)

Kyllä noita vanhoja "aarteita" on kiva bongata välillä, omista pussukoistakin ;)

Mie lisäsin nyt tuon kommenttivaihtoehdon, kiitos kun kysyit :) Se oli jäänyt varmaankin oletusasetuksena pois käytöstä.

Kävinkin vielä pussukalla ja sieltähän löytyi Anttilan hintalapulla "tuoreempaa" lankaa hintaan 16,90 mk. Nämä on siltä ajalta kun tytär oli vauva, kohta hän täyttää jo 21!!! ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Niin se aika menee vaan aina eteenpäin.