Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Antennaria -huivi

Vaihteeksi voin esitellä muutakin kuin sukkia tai lapasia, nimittäin pitsihuivin! Pitkästä aikaa, ja olipas mukava projekti. Tällaisen lähestulkoon samanlaisen tein vuosi sitten luonnonvalkoisena. Blogissa esittelin vasta pari kuukautta valmistumisen jälkeen...



Lanka tässäkin turkoosin värisessä huivissa on teetee Elegant, villaa ja silkkiä sisältävä ohut lanka, jota käytin kaksinkertaisena. Kyllä tämä on yksi suosikkini huiveihin, ja värikarttakin on aika runsas.



Ohjeen olen kehitellyt mallikirjoista jo muutama vuosi sitten, tässä huivissa kuten viimevuotisessa vastaavassa toivottiin sellaista selkeää reunaa, vähän niin kuin Revontuli -huivissa. Joten sellaista säätöä tällä kertaa!



Kuvat otin eilen iltapäivällä ihan pihalla. Näyttävämminhän tämän saisi kuvattua jonkun harteilla mutta näillä mennään nyt! Onneksi olen kuvannut näitä töitäni suht. sitkeästi, koska mitään ohjetta en ole tähän tehnyt ja tuota reunusta en olisi ehkä oikein muistanut muuten tehdä samalla tavalla kuin valkeassa. (Eihän sillä muuten niin väliä, mutta kun samanlaista toivottiin.) Tosin eipä tainnut ihan identtinen reuna tulla, mutta suurin piirtein... :)



Lisää kuvia ja tietoja Ravelryn puolella...

Nyt kohta nukkumaan, mutta jos muutaman silmukan tekaisisin vielä sohvannurkassa.

Hyvää yötä!
- Anne -

8 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Kaunis huivi, ihana väri!

Marjut kirjoitti...

Väri on upea ja malli tosi kaunis!

cesilia kirjoitti...

Upea huivi ,Wau mikä väri.

Villanne kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Susu kirjoitti...

Ihana huivi!

Virpi kirjoitti...

Aivan ihana huivi :)

Villanne kirjoitti...

Kiitos!! :D

MysteryKnitter kirjoitti...

You can knit! I'd make only a huge mess with a mountain of errors if I even tried.