Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Neulekahvila 5 vuotta

Tuntuu, että vasta jokunen vuosi sitten oli se ensimmäinen kerta. Kuitenkin VIISI vuotta sitten kokoonnuimme ensimmäistä kertaa silloisessa Outin Kyläkahvila ja Luontaistuote -puodilla. Kaiken kaikkiaan kolmisenkymmentä innostunutta osallistujaa siellä silloin nähtiin. Ekalta kerralta en ollut kirjoittanut blogiini, mutta seuraavalta kerralta olikin jo maininta. Linkki johtaa tuonne Varavillanne -blogiin, jonne taannoin kopioin vuodatuksen jutut.

Paikkakin on sen jälkeen vaihtunut vaan porukka on pysynyt melkein samana. Aika moni ensimmäisellä kerralla mukana ollut on mukana edelleenkin. Osa on astunut joukkoomme myöhemmin. Joka kerta on osallistujia ollut, vaihdellen, keskimäärin noin 7-15 henkilöä.

Kokoontumiskerratkin ovat tuplaantuneet. Tapasimme alkuun kerran kuukaudessa, nykyisin kahdesti. Kesälläkin olemme neuloneet kimpassa.

Tänään siis Neulekahvila alkaen klo 17.30 puodilla, tervetuloa!

Juhlan kunniaksi kaikki normaalihintaiset tuotteet (ei koske ontelokuteita) - 20% Tämä tarjous on voimassa kivijalkapuodilla (Kesolantie 2, 54100 Joutseno) tästä päivästä klo 10 alkaen lauantaihin klo 13:een asti. Verkkopuodin puolella yli 30 euron ostokset postikuluitta, siellä tarjous on voimassa vielä sunnuntainakin.


Kuplalapset ovat niin mukavat neuloa, joten kokeilin näissä tummanharmaata Pirtin 110 x 4 kampalankaa ja harmaata Haukku -koirankarvalankaa yhdessä. On kyllä aivan ihana yhdistelmä!Mukavaa torstaita!

-Anne-

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Onnea 5-vuotiaalle Kahvilalle:)

Villanne kirjoitti...

Kiitos onnitteluista, Marjut! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

5 v on pitkä aika. Hienoja lapasia taas!