Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Lazy Katy


Tämän huivin napsin pois pingoituksesta tänä aamuna. 

Huiviin käytin kaksinkertaisena teetee Elegant -lankaa, jossa on 70% kampavillaa ja 30% silkkiä.
Langanmenekki 80 g, 
Puikot alussa 4, sitten asteittain suurensin kokoon 5mm. Ohje on mm. ollut Moda-lehden 4/2011 numerossa.  Kokoa muutin hiukan (yhden mallikerran verran) ohjetta isommaksi. Rav.link.

Olen tehnyt tällaisen aiemminkin. Linkki johtaa taas varablogiini, josta löytyy ehkäpä vähän helpommin nuo vanhat tekstit kuin vuodatuksen rempan keskeltä.

Projekti oli nytkin yhtä mukavan nopea kuin edellinenkin. Tekisi mieli aloittaa uusi eri värisenä, mutta tilaustyöt kutsuvat. Puotiin on tullut uusia keväisiä lankojakin, joista haluaisin aloittaa neulomaan, mutta onhan tässä kevättä vielä... :)

Täällä päin on hiihtoloma meneillään joten 
Hyvää hiihtolomaa!

-Anne-

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Upea!

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Marjut! :D

Susu kirjoitti...

Tyylikäs! En yhtään ihmettele jos projekti vei mukanaan. Ja mietin mitä uusia sun puodissa onkaan...

Päivikki kirjoitti...

Upea!!!!

Ampiniini kirjoitti...

Kova halu on tällä sukankutojalla saada ensimäinen pitsihuivi kudottua, mutta mietin, että päteekö pitsihuiviin "nosta aina ensimmäinen" ollenkaan? Upea huivi, jonka minäkin toivon joskus saavani valmiiksi.

Villanne kirjoitti...

Ampiniini, kiitos kommentistasi! Itse neulon huivien reunoissa yleensä ainaoikeaa siitäkin huolimatta, että joissain on suositeltu silmukan nostamista puikon alussa.

Tässä huivissa taisin neuloa ainakin suorassa reunassa silmukan oikein.

Ampiniini kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Minulta puuttuu ohjeesta kuva ja melkein pelkästään kuvasi ja kokeilujeni perusteella aloin olla tuota mieltä itsekin. Vahvasti oli kuitenkin selkärankaani tuo "nosta aina ensimmäinen istutettu" ja kun muut joilta kyselin niin olisivat nostaneet. Kiitos.

Villanne kirjoitti...

Ole hyvä! Mukavaa, kun pystyin auttamaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa taas!