Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sukkia

Nämä polvisukat ovat valmistuivat tammikuun puolella. Saattaa vaikuttaa siltä että esittelin jo aiemmin nämä, mutta kyllä kyse on eri sukista.


Naamakirjan puolella nämä alla olevat sukat näkyivät jo eilen.


Minulla on ollut kotihyllyjen tyhjentämisneulomistavoite, hieno uusi yhdyssana :) Inventaarion yhteydessä kehkeytyi tällainen ajatus... Tätä voisi sanoa myös varastoneulonnaksi, eli varastot tyhjäksi (sitä kyllä epäilen), nimittäin kyllä tuolta kaupalta kulkeutuu uutta tilalle!!

Tässä stepsukkia satsi, kaikki kokoa 40-41Myytäväksihän näitä olen neulonut, joten jos kiinnostaa laittakaa sähköpostia osoitteeseen villanne at luukku piste com. Verkkokauppaani en näitä yksittäisiä lisää. Mutta paljon muuta sieltä löytyy ja kysellä voi myös listaamattomia lankoja joita kivijalkapuodista löytyy monenlaista, samoin tarvikkeitakin, kuten mm. Addin ja KnitPron puikkoja. Tämä tuote on ollut suosittua, uusi erä nimittäin saapui jokunen aika sitten.

Mukavaa keskiviikkoa!
-Anne-

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Vähä sä oot taitava. Jos sä näkisit, miten karmeeta sutta ja sekundaa mä neulon, sä kauhistuisit. Saat olla ylpee taidoistas.