Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

Tossukat ja Neulekahvila

Näitä tossukoita kun aloin neulomaan, niin niitäpä onkin valmistunut sitten ihan sarjatyönä. Näistä toiset ovat tilaustyönä tehdyt, nimittäin nuo isommat miesten kokoiset.


Lähinnä tulin muistuttamaan illan neulekahvilasta. Tuttuun tapaan aloitamme Kahvila Vakan herkuilla klo 17.30 ja siirrymme sieltä puodin puolelle siinä kuuden hujakoilla. Tervetuloa mukaan!

Eilen huomasin, että blogiini oli tullut roskapostia. Osa oli mennyt suoraan roskapostilaatikkoon, mutta eiliset pari olivat jääneet huomaamatta automaattiselta valvonnalta. Seurailen vielä hetken tilannetta ja jos ne ovat lisääntymään päin, joudun valitettavasti ottamaan tuon kirjaintunnistuksen päälle. Mutta ilmoitan siitä sitten myöhemmin.

Mukavaa päivänjatkoa! Sekä tietysti Kalevalanpäivää kaikille!
-Anne-

3 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

On ne vaan iloisen pirteitä nuo sinun tossukat. Tuo alla oleva huivi minuakin miellyttää, enempi tuon reunan osalta. Pelkään jotenkin että alkaa tympiä pitkän suoran sileän neulominen. Jokohan se olisi aika päästä siitäkin pelosta ja aloittaa huivi kun miullakin on tuota Elegant-lankaa kotona varastossa.

Susu kirjoitti...

Hauskaset tossukat!

MysteryKnitter kirjoitti...

Sinä se osaat neuloa!