Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Ommeltua

Viimeisimmät ompelukset tulevat tässä! Kyllä täällä neulotaankin, mutta noita ompelutöitä on saatu valmiiksi asti. Neuleita on kesken, samoin virkkuitakin.


T-paidat 116 cm, väljemmällä kesämitoituksella, kuin pitkähihaiset slimmit.Tyttömäisempää pinkkiä sydäntä koko 116 cm, tuubeja 2 kpl Tilatut paidat pöllö 98 cm ja tähti 116 cm. Lime tähti -kangas alkaa olla jo uhkaavasti vähentyä pakalla. Kyllä siitä vielä jokusen paidan saa. Verkkokaupasta sen olen jo poistanut melkein kokonaan.

Loppuun muistutus tämän illan neulekahvilasta. Tuttuun tapaan aloitus Kahvila Vakassa josta siirrymme n. 18.10 puodin puolelle. Tervetuloa! (Eilen illalla puhuin puodissa palaverissa höpöjä eli että neulekahvila olisi ensi viikolla, mutta kyllä se on tänään!)

T. Anne

1 kommentti:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.