Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

Virkattu matto

Ken koukkuun tarttuu... koukuttuu kyllä! Tässä eilisen iltapäivän ja vähän tämän aamun viimeistelyä. Aloitin maton Kauhavan Paula-maton ohjeella, mutta reunukseen tein omaa sovellusta.Kude Lilliä, koukku 8mm paksuinen. Halkaisija n. 84 cm, menekki 1,820 kg. Kivasti puskee voikukkaa nurmikkomme. Kuopus saakin ajella sen taas lyhyemmäksi, näköjään ihan silmissä kasvaa pituutta.Tämä kassi valmistui eilen puodilla, kude Esteriä

Pari viikkoa on nopsaan kulunut jo edellisestä neulekahvilasta eli kokoonnumme Kahvila Vakkaan tänään klo 17.30 alkaen. TERVETULOA!

Kahvilaan tullessa voikin nyt ihastella Osuuspankin sisäpihaa koristavia neulegraffitteja, joita ovat tehneet mm. yläkoulun oppilaat ja Saikun jäsenet (myös minulta :D on pari taivaankappaletta mukana). 

Tänään ilmestyneessä Joutsenon Suvi -kesälehdessä onkin juttua tästä tempauksesta. Eiköhän sisäpihalle ilmesty lisää värikkäitä kässyjä pitkin kesää. Ainakin innostus on ollut sen verran runsasta ja tilaa riittää. Minulla on ainakin tarkoitus tehdä lisää! Paikkahan ei ole säiden armoilla joten se ei rajoita materiaalin valintaa, esim. paperinarustakin voi tehdä. Jos siis sinulla lähellä asuvalla on innostusta (ja jämälankoja) osallistua myös, niin tuo ihmeessä omasikin esille. Varaa mukaan esim. neula ja lankaa, jotta saat tilkun kiinnitettyä paikoilleen.

Mukavaa perjantaita! Eedittitäti korjaa: TORSTAITA!

-Anne-

Ei kommentteja: