Sivut

maanantai 24. kesäkuuta 2013

2 koria

Löysin kotoa kassillisen vaaleaa kesänvihreää trikookudetta, joka inspiroi heti. Tässä siitä tehtynä pieni kori. (KYH # 21) Samasta kuteesta on tekeillä myös pieni matto.


Ohuesta Mini -ontelokuteesta tein sangallisen korin (KYH #22) Lillin ohjeella, Kauhavan sivuilta löytyy. Nyt on kyhäilyt ohitse ja sain jopa kaikki jo valmiiksikin. Seuraavaksi sitten vuorossa Kyjy2013, aikaisemmat tempaukset ovat miulta jääneet kesken, jos nyt yrittäisin ehtiä tehdä kaikki tempauksen nimissä aloitetut ajoissa valmiiksikin. Jo ennen joulukuuta... ;)


Juhannus tuli ja meni. Kyllä oli rauhallinen kylä viikonloppuna, lintujen visertelyä kuuntelin samalla kun virkkailin terassillamme. Eipä paljon ihmisen ääniä kuulunut :)

Eilen illalla (yöllä) tähyilin superkuuta ja otin pari kuvaakin. Tässä niistä paras otos :) Yöasetuksilla ja käsivaralla kuvattuna aika monessa kuvassa kuu ei ollut pyöreä... Mutta muistoksi itselle superkuusta tämä kuva. Kesäyön hullutusta se on tämäkin puuha!!

Mukavaa viikonalkua!

-Anne-

3 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Mikä vauhti onkaan Sinulla päällä! Itse sain juuri ja juuri sain kaikki aloitukset tehtyä. Jotain ehdin tehdä ja sitten lomalla heinäkuussa rutistus näistä.

MariJ kirjoitti...

Hienoja koreja! :) Yritin minäkin superkuuta bongata, mutta pilvet peittivät näkyvyyden, eikä tällä korkeudella muutenkaan kuu kovin hyvin näy, kun on niin valoisaa. Enkä jaksanut edes valvoa niin myöhään, että olisi kunnolla näkynyt.

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome moon!