Sivut

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Keskiviikon kerrontaa

Eilissä päivänä toin puotiin virkattuja pikkukasseja sekä pienen kahvallisen korin.


Kaikki nämä olen virkannut Kauhavan Kangasaitan Mini -ontelokuteesta. Ylemmässä kuvassa  (KYH#5) oleviin käytin tummaa farkunsinistä ja alemmassa on perusmustana yksi kassi.

Minikassi Ministä
Koko: korkeus n. 16 cm ja pohjan leveys n. 19 cm, samat mitat myös noissa farkkuväreissä

Tänä aamuna toin viimeisimmän työn puodille. Se on mallitilkku ;), vaikkei se siltä näytäkään... 
                                                   Musta kassi ja huivihattu (KYH#6)

Tyttärelle olen tekemässä Cosplay -asukokonaisuuteen puuvillaisen raitapaidan (nyt en muista kossattavan kohdetta). Mandarin Petit -langasta löytyi puodin hyllystä sopiva vihreä ja valkoinen värikin, yhtenä kriteerinä tietenkin vielä langan sopivuus neulekoneelle. Tämä pinkin värin valitsin suunnitellusti tähän "mallitilkkuun".Eilen illalla neuloin koneella, kastelin kappaleen, kuivauskaappi kuivasi sen, otin tiheystiedot, ompelin sauman, höyrytin, virkkasin kukan ja reunuksen, kiinnitin kukan ja vielä loppusilaus höyryraudalla. No menihän siihen enemmän työtä ja aikaa kuin pelkkään lappuseen! Kellokin oli jo yli puolen yön kun kävin nukkumaan!

Mutta lopputuloksena tuli ihan käypä päähine kesähelteille. Toivottavasti ehdin tehdä näitä lisää Siparin koululla 15.-16.6. järjestettävään Kesätori -tapahtumaan.  Tässä vielä tapahtuman mainos


Kouluhan sijaitsee Lappeenrannassa. Tervetuloa tutustumaan! Ontelokuteita ja muuta mukavaa olen ottamassa mukaan, mm. noita pikkukasseja ja koreja. Langoista voi heittää vaikka toiveita sähköpostiin, kun tilat ovat kuitenkin rajalliset. Ainakin kirppisosastolle on tulossa lankapussukoita. 

T. Anne

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Tuo mallitilkku on aivan huippu :)

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Marjut :)

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo huivihattu :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Looks awesome! You have skills!