Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Nico Robin

Tässä taannoin kerroin tehneeni mallitilkun erästä neuletta varten. No nyt tulee pari kuvaa tästä paidasta valmiina. Kuvaus piti suorittaa melko nopeasti hyttysinvaasion iskiessä.


Lanka on siis Sandnes Mandarin Petit, koneella neulottuun puseroon kului n. 480 g tätä lankaa. 

Lähtökohtana oli tuon Strong world -piirretyn hahmo Nico Robin. Mitat otin yhdestä tyttären paidasta joka oli mitoiltaan passeli tähän työhön. Raidoitustahan piti tietysti soveltaa oikeisiin mittasuhteisiin, kun tuolla piiroshahmolla on erityisen pitkät kädet :) Tuossa vihreän sävyssä täytyi myös tietty tehdä vähän kompromissia... 


Lopputulos on mielestäni hyvä ja tytärkin on tyytyväinen paitaan. Tätähän voi toki pitää sitten muulloinkin, ei jääne siis hyllyyn kertakäyttöiseksi roolivaatteeksi. (sen puoleen en tehnyt ihan niin pinkeäksi paidan mitoitustakaan)  Olkoon tämä neule numerolla KYH #13 mukana tempauksessa.

Ehkäpä saan kokonaisuudestakin kuvia tänne. Valkoiset pitkät saappaatkin ovat saaneet vihreän maalin pintaan. Täällähän tuon kokonaisuuden voipi sitten tulevana viikonloppuna livenä nähdä :)

Pari kertaa aiemminkin olen koostanut/ommellut/neulonut roolivaatetta hänelle. 
Kuvassa tuo toinen asu (Axel) tästä pelistä
Sekä nuo vanhojen päivän ja penkkaripäivän asut


Nyt sitten vielä virkkuiden pariin! Viikonloppu lähestyy ja luvassa on siis Kädentaitajien kesätori Siparin koululla. TERVETULOA visiitille!

2 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Kiva paita, vaikka hahmosta minulla ei ole aavistustakaan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Stunning work! You can knit! And sew.