Sivut

keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Lämpötilapeitto 2020, maaliskuu valmis

Maaliskuu päättyi edellisten tapaan kiristyneeseen pakkasjaksoon, aika hauska havainto. Kylmempi jakso näyttää vielä jatkuvan näin huhtikuun alussakin. Eilen illalla oli melko arktinen keli ulkoillessa ja lumipeitettäkin jälleen kertyi. Nyt aamulla näkymä onkin ollut valkoinen. 

Nyt kesäkauden alkaessa tässä peittoprojektissa lämpötilan rekisteröinti siirtyykin iltapäivään. Suunnitelmieni mukaisesti otan lämpötilan klo 13:30. Aamun neulontahetki peiton kera sijoittuu sitten jatkossa iltaan huhti-syyskuun ajaksi.

Hyvin samantapainen kuin tammi- ja helmikuukin, oli myös maaliskuu lämpötilojen suhteen, aika paljon plussalla (ruskean sävyillä) mentiin. No sainpa kulutettua ruskeita tuntemattomia akryylilankoja pois ja otettua uusia ruskeita yhtä tunnistamattomia nöttösiä loppukuusta jo tilalle.


Muuten tuntuu maaliskuu jäävän mieleen koronaviruksen leviämisestä ja siitä seuranneista liikkumisrajoituksista. Ja puodin hiljenemisestä. Tällä viikolla olen jo pitänyt puotia auki lyhyitä 4 tunnin jaksoja. Tänäänkin olen tavoitettavissa puodilla klo 11-15 joten tervetuloa!

Keskiviikon terveisin,

Anne

1 kommentti:

Hepsi kirjoitti...

Kiitos kun muistutit! Minä neuloin vielä eilen ja tänään aamulämpötilan mukaan, vaikka olisi pitänyt jo katsoa se vasta päivällä. No huomenna sitten muistan.
Kuinka pitkä sinun peittosi nyt on?