Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2020

Vappuviuhka #12, vuosimallia 2020

Kuukausi on kulunut, vain yhden neuleen olen saanut esiteltäväksi eli tämän viuhkan. Lämpötilapeittokin on jäänyt vähän takamatkalle...

Mietin pitkään, mitä keskeneräistä huivia keskittyisin jatkamaan valmiiksi asti. No, päädyin sitten tekemään viimeisimmäksi (12.3.2020) aloittamani huivin loppuun saakka.


Tämä koronakevät on kyllä lamaannuttanut miun neulomiset kunnolla! Tämänkin huivin neulominen oli välillä aika tuskaisaa! Jotenkin keskittyminen on tuntunut olevan tiukoilla koko ajan. Ulkoilu onkin ollut aika merkittävässä osassa, lähes joka ilta olen käynyt kävelemässä sellaisen 7-9 km matkan. Toissapäivänä kävimme ostamassa miulle uuden polkupyörän, edellinen onkin palvellut vuoden 1993 kesästä. Poljinkin pyörän kaupasta kotiin, sellaiset reilut 20 km. Hyvä mie!! Saan nyt mukavaa vaihtelua kävelylle.

Tämä huivikin muistuttaa minun mielestäni väreiltään ainakin yhtä julkisuudessa käytetystä koronaviruksen kuvaa. Melkein voisin nimetä tämän koronahuiviksi.


Lanka Katia Flash Rainbow 50% puuvilla, 50% akryyli, 200 g kerässä 800 m, väri 105 grey-red
menekki 200 g
puikot 4 mm
koko noin 225 x 85 cm
valmis 30.4.2020

Lankaan oli merkitty pienellä tarralapulla keskikohta eli kun 400 m oli neulottu tiesi käydä tekemään kavennuksia lisäysten sijaan. Kätevää! Huivin ohje oli aikoinaan Katian nettisivuilla, mutta on sittemmin poistettu  sieltä, koska lanka ei ole enää tuotannossa.

Kuvauspaikkaa jouduimme muuttamaan vähän epäedullisempaan, koska viime keväänä kaadoimme sen suuren kuusen, jonka edessä olen monesti seisoskellut vappuviuhkani kanssa. Tunnisteella vappuviuhka löydät edellisten vappujen huivit.

Laitan kuvat edellisestä, pari vuotta sitten valmistuneesta huivista. Sitähän en ollut vielä täällä esitellytkään.


Samat speksit, värinumero 100, grey-beige
valmis 1.5.2018


Skillat ja kiurunkannukset 30.4.2020

Vappusääkin on aika normaali, eilen satoi räntää useaan otteeseen. Tänään ihan poutaa ja paistettakin!

Kaikesta marmatuksesta 😅 huolimatta: 
Oikein Hauskaa Vappua!

-anne-

Ei kommentteja: