Sivut

lauantai 3. lokakuuta 2020

Lämpötilapeitto 2020, huhtikuu valmis

 Heippa pitkästä aikaa!

Kesä tuli ja melkeinpä menikin jo. Lämmintä syyssäätä on ollut mukavasti viime päivinä, joten oikeastaan on vielä kesän tuntua jäljellä. Vaikka on jo lokakuu alkanut!



Syyskuun viimeisenä päivänä tartuin tähän peittoprojektiin, vihdoinkin. Tuossahan se on sohvalla kuuliaisesti odotellut uutta tulemistaan. Aika paljon on nyt kiinni kurottavaa, kun huhtikuun 19. alkaen on jäänyt kesken... Lämpötilat olen säännöllisesti onneksi malttanut merkitä peittovihkoon. Kesällä tapahtuikin aika paljon, suurin niistä oli kivijalkapuodin lopetus elokuun lopulla. Alkukesän sitä mietinkin kovasti ja tahtoi olla uupumisenkin merkkejä ilmassa. Siitä joskus toisella kertaa ehkä lisää mietteitä. Mutta käsitöiden teko oli kyllä tänä kesänä tosi jähmeää!



Huhtikuussa näkyykin jo hiukan lämpenemistä vihreiden sävyjen ilmestyttyä lisääntyvässä määrin peittoon mukaan. Tosin lämpöasteethan onkin tästä kuusta alkaen otettu vasta klo 13.30 iltapäivällä. Aika retrolta nuo värit kyllä näyttävät... Tulekohan tästä rumin peitto ikinä! Toisaalta tarkoituksena onkin käyttää kaikki epämääräiset jämät ensin pois, joten voiko muunlaista olettaakaan tästä tulevan...



Nyt ei taida olla tämän enempää mietteitä peitosta. Josko tästä pikku hiljaa pääsisin jälleen tekemisen meininkiin ja saisin tämän ajan tasalle. Touko- ja kesäkuu tulee vielä tähän samaan peittoon. Heinäkuusta alkaen sitten toinen peitto. Sitä en ole päättänyt, että neulonko samalla systeemillä vai vaihdanko/muutanko kuviointia. Aikaa on vielä pohtia tätä alkuvuoden peittoa neuloessa.

Edit. Tulikin vielä lisättävää! Peiton korkeus (eli oikeasti leveys) on 85 cm ja paino puikkoineen punnittuna 1085 g. Tunnisteella lämpötilapeitto2020 voit seurata projektini edistymistä!

Tämä bloggerkin on vähän uudistunut sitten viime kerran mutta taidan osata tätä edelleen käyttää 😅

Mukavaa lokakuun lämpöistä lauantaita!

-anne-

 

Ei kommentteja: