Sivut

keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Lämpötilapeitto 2020, kesäkuu valmis


Nyt sitten sain tänään kesäkuunkin lämpötilat neulottua! Eli 1. peitto on nyt valmis. Onpa mukava fiilis!Kuten jo alkuvuodesta totesin, päätinkin neuloa kaksi peittoa. Muuten yhdestä peitosta olisi tullut liian iso. Tämän annoin samoin tein miehelleni syntymäpäivälahjaksi. Synttärit ovat nimittäin ihan lähiaikoina joten neule valmistui sopiva sitäkin ajatellen. Otettu heti tänään käyttöön.Kokoa peitolle tuli noin 130 cm x 180 ja painoa 1635 g, langat joko villaa tai akryylia tai jotain siltä väliltä. Puuvillalankoja en tähän halunnut laittaa. Aika monta pientä nöttöstä sain tähän onneksi käytettyä kokonaan. Lämpimien asteiden värejä myös vaihdoin vähän suunniteltua hillitymmiksi.Iltapäivällä oli sopivasti poutaa, joten sain otettua lokakuisella vihreällä nurmella kuvia. Sää tuntuu olevan viilenemään päin. Mittausasemalla oli ollut yöllä jo asteen verran pakkastakin.


 

Nyt mietin jo värejä loppuvuoden peittoon - jatkanko samoilla vai vaihdanko reilusti uudet värit, vanhoilla jämillä aion jatkaa joka tapauksessa. Vaihtoehtoja pohtiessani aion jatkaa yhtä muutama vuosi sitten aloittamaani vauvapeittoa Katian Merino Babysta. Se on tarkoitus lahjoittaa Keskussairaalan keskosten osastolle.Tässä linkki kaikkiin postauksiin peiton tiimoilta. Mukavaa keskiviikon myöhäistä iltaa!

-anne-  

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ihanat sävyt peitossasi! Jännä nähdä, millainen tulee loppuvuoden omasta. =)

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Hepsi :)

Omasta loppuvuoden peitostani näyttää tulevan ihan erinäköinen kuin tämä alkuvuoden peitto, johon mies on ollut tyytyväinen. Vaihtelun vuoksi on vähän eri sävyjäkin mukana. On tämä mielenkiintoista puuhaa.