Sivut

lauantai 30. huhtikuuta 2022

Vappuviuhka #14, vuosimallia 2022

 Vuodesta toiseen vappuviuhkana olen esitellyt jonkun huivin, tänä vuonna kunnian sai tämä jo 16. Revontulihuivi. Plarasin vanhoja päivityksiä ja olenkin esitellyt vapunaattona vain yhden revontulihuivin, viime vuonna. Onneksi tämän pystyy tarkistamaan vanhoista julkaisuista. Jos en muuta olekaan tänne blogiin laittanut, niin nämä vappuviuhkat olen vuosittain poikkeuksetta esitellyt.


Revontulihuivi numero 16 
(vappuviuhka no 14)
valmistui 30.4.2022
lanka Katia Darling Socks 150g/420m, väri 54
puikot 6 mm
menekki 227 g
koko 200 x 95 cm

Parissa edellisessä vapunaaton julkaisussa on korona ollut jollain muotoa mukana. Tänä vuonna virus tuntuu jo tavallaan arkipäiväiseltä, maskeistakin on voitu jo vähitellen luopua, tosin jonkun verran pitänee edelleen käyttää. Tänä vuonna sitten Ukrainan sota aiheuttaa huolta.Tämän vuoden talvi ei tunnu oikein vieläkään menettäneen otettaan. maaliskuun lopulla oli tosin yksi lämpöjakso, mutta sitten on ollut melko kylmää yöpakkasineen. Luntakin riittää vielä pihalla, sitähän satoikin ennätyksellisen paljon tänä talvena. Toissapäivänä illalla ja yöllä viimeksi...Huhtikuussa olin pitkästä aikaa parissa myyntitapahtumassakin mukana, sekä viime vuonna joulumarkkinoilla linnoituksessa.Nyt täytyy lähteä tekemään munkkitaikinaa.

Oikein mukavaa vappua!

-anne 

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis on tämäkin vappuviuhka. Ja hyvä idea neuloa tämä sukkalangasta, vironvilla kun aina vähän kutittaa.

Villanne kirjoitti...

Kiitos, Hepsi!

Tämä lanka toimiikin hyvin, on löyhäkierteinen yksisäikeinen lanka. Sukkalankana ei ehkä niin kestävää kuin tiiviimpikierteiset ja useampisäikeiset.