Sivut

sunnuntai 30. huhtikuuta 2023

Vappuviuhka #15, vuosimallia 2023

 Hei vaan pitkästä aikaa!

Neulottu on ja muutakin touhuiltu sitten viime kertaisen päivityksen vuoden takaa. Olisi miulla ollut tähän vappuviuhkajulkaisuun yksi huivikin pingoittamista vaille valmiina. Se touhu ei nyt napannut ollenkaan vaikka olisin sen muistanut tehdä.



Sen sijaan esittelenkin vähän toisenmallisen viuhkan, nimittäin 9 paria lapasia. Niitä olen tässä huhtikuun aikana neulonut enemmänkin kuin nämä 9 lapasparia. Nämä yhdeksän ovat kokoa M, toiset koot vähän viimeistelyä odottelemassa.


Jälleenmyyntineulomiset ovatkin olleet etusijalla ja muut neulomiset ovat jääneet vähemmälle. Olen kyllä aloittanut uuden kesäpuseron itselleni Katia Bamboo -langasta, samalla mallilla kuin turkoosin aiemmin. Sitä(kään) en ole tainnut täällä julkaista. Se on ihan simppeli neulomus, jota olen neulekahvilassa keväällä neuloskellut.


Aloitettu 21.7.2014

Valmistui 13.7.2020

Lanka Katia Bamboo väri 32 turkoosi, puikot 3,5mm resoreissa, 4 mm sileässä neuleessa. Menekki 540 g, Ravelryyn olen muutaman muistiinpanon tehnyt, loput saan selville tähän uuteen tästä turkoosista.


Sää on perinteistä vapun koleaa vesisadetta, ei sentään räntää ole tipahdellut. Nyt pilkistelee aurinkokin hiukan pilviverhon takaa. Öisin on ollut pakkastakin. Pihalta en saanut otettua äsken yhtään nättiä kuvaa kevään kukkasista kun sade on liiskannut ne pitkälleen. Pelargonin ostin reilu viikko sitten Tirilän puutarhalta terassin pöytää somistamaan.

Hauskaa Vappua!

-anne

Ei kommentteja: