Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivääTässä kesäisin kukkasin toivotukset meille!


Tässä kuvassa on  keskeneräinen huivi, jossa lankana uutta kimaltelevaa SMC Miracle -lankaa. Ohje on uusimmasta Kauneimmat käsityöt 2/2013 lehdestä. Kivan keveä lanka asusteisiin ja puseroihinkin myös.

Tämä päivä menee osin pohtiessa ja pakatessa. Tosin pohdinnat olen jo suorittanut, pakkaamiset osin kesken. Puodilta olen hakemassa vasta illemmalla tavarat. Mukaan on lähtemässä kirpparipöydälle lankapussukoita.

Muuten myyntiin tulee ainakin ontelokuteita, Lilliä ja Esteriä sekä Pirtin kehräämön lankoja ja hahtuvia. Sitten uusia Cloverin tarvikkeita kuten Kanzashi -kukkamuotteja sekä uusia korinpunospohjia, joilla saa kätevästi tehtyä sieviä pikku koreja esim. vaikka pääsiäimunille tai muille pikku tarvikkeille. Myös uusia puotiin tulleita kevään lankoja nappasen mukaani.

Neuleita otan myös valikoiman. Nyt jatkamaan päivän töitä!

Naistenpäiväterveisin,
Anne

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hahtuvaa tekis täälläkin mieli, mutta kun nuo niskat ovat niin onnettomat, etten voi kehrätä kuin hetken, ja sitten pitää ottaa tauko. Ja se hetki on yleensä jotain vartti tai jotain, siis päivässä. Joten hitaasti sujuu kehruu. Ja värttinällä siis kehrään, kun rukki ei oikeen enää kehruumoodissa tottele siirryttyään terassille.