Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kädentaitajien kevättori

Ensi viikonloppuna olen mukana kädentaitajien kevättorilla. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ja paikkana on idyllinen entinen vanha kyläkoulu. Eilen illalla olimme tutustumassa tähän paikkaan järjestelyjen osalta. En ole itse koulurakennuksessa koskaan käynyt, mutta ohi on tullut ajeltua melkoisen monta kertaa.Tästä ilmoituksesta näette meidät osallistujat. Myynnissä mm. erilaista ihanaa sisustustavaraa, nukenvaatetta, ommeltua asustetta ym. (joku tuo vähän neuleita ja lankaakin myytäväksi) ;). Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!!!  Tuolta Fabriikin facebook sivuilta näette  muutamia kuvia tuotteista. Tässä suora linkki


Käsityö- ja tuunaustarvikkeiden kirppis kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta...


La 9.3. klo 10-16
Su 10.3. klo 12-18

Tervetuloa! 

Edit 6.3. Tulin vielä kertomaan tapahtumapaikan tarkemman sijainnin. Siparin koulu sijaitsee Lappeenrannassa, Tarkka osoite on Toikkalantie 241, 54300 Lappeenranta. Kommentissa mainitsin 53100 postinumeron, joka on keskusta-alueen numero. Tervetuloa siis kauempaakin paikalle!

3 kommenttia:

olisi ollut kiva tulla käymään kirjoitti...

Näin ulkopaikkakuntalaisena tekisin sellaisen huomautuksen, että mainosflayeriin on tullut iso moka. Siitä puuttuu paikkakunta! Eikä postinumerokaan olisi pahitteeksi, koska se auttaa vielä paremmin löytämään perille.

Villanne kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Välitän terveiset mainoksen tekijälle! Tämä paikka löytyy Lappeenrannasta.

Hakusanalla "Siparin koulu" löytyi postinumerokin 53100.

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau mikä tapahtuma teillä on tiedossa!