Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Jäin koukkuun lankalauantaina

(tai oikeasti jo vähän aiemmin)

Alkaakohan mopo karata käsistä... Mopoahan miulla ei ole koskaan ollut enkä ole sellaisella ajanut. Mutta virkkuumopo on ainakin käyntiin pärähtänyt kotisohvalla! Tuon pienen korin tein alkulämmittelynä, ilmeisestikin, koska tänä aamuna vein jo puotiin tällaisen valmiin Juhannusruusumaton näytille. Nyt on toinen tulossa.

Elämäni toinen virkkaamani matto. Sen ensimmäisen tein pikkutyttönä seiskytluvun puolivälissä, sellaisen vaaleanpunaisella, vaaleansinisellä ja valkealla trikookuteella raidoitetun pyörylän. Sittemmin se lienee purettu ja kudottu kangaspuilla maton raidoiksi.

Alunperin suunnittelin mattoon tummanruskeasta keskustan ja meleeratulla terälehdet ja reunuksen rummanruskealla. Vaan kun keskus oli valmis totesin että yhdellä värillä tehtynä tule kauniimpi lopputulos.Olin varannut tyhden tummanruskean ja kaksi meleerattua joten päätin aloittaa meleeratunkin maton (koska ruskea kude loppui heti alkuun kesken). Eilen pitkänäperjantaina oli pakko painua puotiin hakemaan lisää meleerattua kudetta jotta saisin maton valmiiksi. Samalla otin tummanruskeaa pari vyyhtiä jota olen nyt virkkaamassa. (Tänään sitten otin mukaani kassillisen limevihreää!!)

Torstai aamuna surautin tällaisen pikkumekkosen/tunikan tilauksesta asiakkaalle!


Koko  98 cm, muokkasin yhdestä hihattoman puseron kaavasta. Ja kangastahan löytyy puodista!

Tuntuupa mukavalta tehdä välillä muitakin töitä kuin neuleita!

Aurinkoista lankalauantaita!

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kaunis matto.
Mie olen tehnyt samalla mallilla tytölleni valkoisen maton.
Mukavaa pääsiäisen jatkoa :)

Villanne kirjoitti...

Kiitos! :) Niin kiva malli, että tummanruskea on myös jo melkein valmis :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno matto. Hieno tunika. Sä oot tosi mestari.