Sivut

lauantai 29. helmikuuta 2020

Lämpötilapeitto 2020, helmikuu valmis

Hyvää karkauspäivää!


Niin se vain on jo helmikuunkin viimeinen päivä menossa. Peitto on edennyt ihan ajan tasalla, lähes joka aamu olen ehtinyt neuloa edestakaisen kerroksen ennen töihin lähtöä.

Näin helmikuun lopulla oli napakampi pakkasjakso kuten tammikuussa myös. Sekä tammi- että helmikuussa oli tasan nolla astetta yhtenä päivänä, nimittäin 24.1. ja 24.2. Tämä kiinnitti hauskasti huomioni.

Helmikuuta dominoi kaksi ruskeaa jaksoa plussan puolella. Lumi satoi ja suli sitten pois muutaman päivän jälkeen. Nytkin ennusteissa näkyy sunnuntai-illan lämpöjakso joka näyttää jatkuvan ainakin parisen päivää...


Merkitsin tammikuun viimeisen päivän pienellä hakaneulalla, näkyy kuvassa oikealla. Kuukauden pakkasennätys oli tänään, karkauspäivän aamuna. Ihan uuden värin, tummansinisen, kaivelin jämälangoista käyttöön. Taitaa jäädä ainoaksi raidaksi peitossa tuolla värillä! 

Peiton leveys on nyt noin 43 cm. Vaihdoin siis korkeuden leveydeksi ja aloitan toisen peiton heinäkuun alussa. Peitoista tuleekin pystyraitaiset. Kerroin tästä suunnitelman muutoksesta jo kuukausi sitten. Tammikuun teksti löytyy täältä.

Mukavaa Helmikuun viimeistä päivää ja samalla Karkauspäivää!

-anne-

Ei kommentteja: