Sivut

lauantai 5. joulukuuta 2020

Lämpötilapeitto 2020 #2, marraskuu valmis

Peittoilut jatkuvat täällä, tällä kertaa pidemmän projektin tiimoilla. Lämpötilapeiton marraskuu neuloutui jo ihan ajantasaisesti kuun viimeisenä päivänä.


 

Aika lämmin on ollut marraskuukin normaaliin verrattuna, pysyvästä lumipeitteestä ei ole tietoakaan! Tuo kuvien hentoinen lumikerroskin on jo ehtinyt sulaa pois.  Selvää viilenemistä on onneksi ainakin peitossa ollut havaittavissa kuitenkin, onhan marraskuu melko beige-harmaavalkoinen. Beige juuri nollan yläpuolella ja harmaavalkoinen pikkupakkasella. Valkoinen väri on harmaan kaverina juuri pakkasen merkiksi. Kokovalkoinen väri on sitten seuraavana asteikolla -4° alkaen -6,9° saakka. Toivottavasti nyt joulukuuhun saataisiin edes ihan selkeää valkoistakin!



Ai niin, valkoisen kaveriharmaa vaihtui kuun lopulla King Cole Galaxy DK -lankaan. Siinä on kivasti paljetteja tulevan joulun kunniaksi! Tarkkaan katsottuna saattaa  alla olevasta kuvasta pientä välkehdintää löytyäkin, semmoisia pieniä pilkkuja peiton yläosassa 😁



Peittoprojektit ovat jatkuneet noiden pienten ruutupeittojenkin osalta, lisää niistä joskus toisella kertaa. 

Parin viime päivän aikana olen lisäillyt verkkopuotiini neulottuja sukkia ja lapasia koska joulun myyntitapahtumat ovat kaikki peruuntuneet, ainakin ne joihin olen perinteisesti osallistunut, kuten mm. Linnoituksen Joulumarkkinat Lappeenrannassa.

Kaikesta huolimatta oikein mukavaa Joulunodotusta!

-anne-

 

Ei kommentteja: